Terug

Zodias Casting

  • Artikelcode: 20ZODIAS172H2
  • Voorraad: 1

194,95 164,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 16:00uur besteld, vandaag verzonden TooltipOp werkdagen, indien op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Uitstekende service

Productomschrijving

Zodias Casting

De enorm populaire Zodias maakt deel uit van de exclusieve SHIMANO JDM serie en heeft een vernieuwd ontwerp. De huidige serie is populair om zijn veelzijdigheid en kracht en daar is nu een nieuwe feature aan toegevoegd: gevoeligheid. De Carbon Monocoque handgreep (bekend van Poison Adrena) is een grote verbetering en maakt de nieuwe generatie hengels lichter en gevoeliger!
De fast- en extra fast Zodias hengels zijn oorspronkelijk ontwikkeld en ontworpen in Japan maar zijn nagenoeg perfect geschikt voor het vissen op Europese vissoorten zoals snoek, baars en snoekbaars. De strak afgewerkte Zodias is voorzien van een exclusieve Monocoque handgreep. Dit verbetert de gevoeligheid en de responsiviteit, waardoor iedere trilling en elke beweging direct doorgegeven wordt naar je hand. Wanneer je een vis haakt, voel je de krachtige eigenschappen van de blank die zeer gelijkmatig doorbuigt.
De Zodias geniet van SHIMANO's Hi-Power X blanktechnologie voor gevoeligheid en technisch vermogen. Dit resulteert in werpnauwkeurigheid en -afstand, evenals verminderde blank twist voor een betere controle tijdens het vissen. De gevoeligheid wordt sterk verbeterd door de toevoeging van de Carbon Monocoque handgreep en de speciaal ontworpen Ci4+ molen/reelhouder. Deze features geven een opmerkelijke feedback tijdens het vissen. Topkwaliteit Fuji geleideogen dragen verder bij aan de kwaliteit van deze hoogwaardige serie.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Zodias Casting

    Zodias Casting

    194,95 164,95

    Sportvisgigant / - Reviews @ Webwinkelkeur
    [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »