Terug

 • Gigantisch veel voordeel
 • Gigantisch veel keuze
 • Gigantisch snel verzonden

Maxima

Filters

  Geen producten gevonden...

Maxima

Maxima Chameleon vislijnen gedragen zich als een kameleon, dat wil zeggen dat de lijn de kleur van het water aanneemt en onderwater dus onzichtbaar is.

Daarnaast zijn de lijnen ijzersterk en onovertroffen elastisch. Zelfs wanneer een gehaakte vis onder de top plotseling wegschiet of springt, vangt Maxima Chameleon de klappen moeiteloos op. De vis heeft eigenlijk  geen kans meer om te ontsnappen. De combinatie van de nieuwste chemische materialen en absolute procesbeheersing staat garant voor een topkwaliteit die kenners verlangen. Een speciale reeks polymeerverbindingen staat aan de basis van Maxima Chameleon. Het resultaat is de hoogst denkbare trekkracht (ook op de knopen) en een minimalen “spool memory”. Hierdoor zal de lijn niet snel vervormen of kinken. Zeer schuurvast en daarom zeer populair bij vissers die het hebben voorzien op de allergrootste en sterkste vissen, zoals monsterkarpers en metersnoeken, die moeiteloos lijn van de slip zwemmen om vervolgens obstakels op te zoeken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Sportvisgigant / - Reviews @ Webwinkelkeur
  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »