Terug

 • Gigantisch veel voordeel
 • Gigantisch veel keuze
 • Gigantisch snel verzonden

Combi-Link

Combi-Link

Lees hier wat combi-link is en hoe je dit zelf kunt inzetten in jouw visserij

Wat Is Een Combi-Link?

Combi-link is een gevlochten onderlijnmateriaal met een coating die gebruikt worden voor het karpervissen. Door deze coating wordt de gevlochten onderlijn stijf. De coating kan eenvoudig gestript worden, waardoor de soepele gevlochten onderlijn naar boven komt. Lees hieronder waarom het vissen met (deels) gestripte combi-link interessant is, en mogelijk bruikbaar voor jouw visserij.

                        Combi-Link

 

Wanneer Gebruik Je Een Combi-Link?

Uit onderwaterbeelden van karpervissers is duidelijk geworden, dat het niet eenvoudig is om een karper of andere vissoort daadwerkelijk aan de haak te krijgen. In veel gevallen lukt het de vis om de haak uit te spugen als deze is opgenomen. Pas als de onderlijn strak wordt gezwommen, kan de haak pas echt goed inhaken. Dit proces kan geholpen worden door te vissen met een gestrekte of bijna gestrekte onderlijn. Door gebruik te maken van een stijve combi-link ligt de onderlijn al direct gestrekt.

 

Wat Zijn De Nadelen Van Een Combi-Link?

Het nadeel van een stijve onderlijn, is dat de haak minder makkelijk kan draaien naar de onderlip van de karper (of andere vis). Inzet van een line-aligner kan hierbij helpen, maar ook het strippen van een stukje coating. Door het deels strippen wordt de combi-link soepeler en geeft dit meer bewegingsruimte.

 

                             Line-Aligner

 

Combi-link kan ingezet worden bij veel verschillende soorten onderlijnen, waaronder de semi-stiff line-aligner rig, Ronnie rig, stiff-rig, Hinged-stiff-rig en KD-rig.

 

                          Ronnie Semi Stiff Rig

 

Het vissen met een (deels) stijve onderlijn kan dressuur doorbrekend werken. Het is altijd de moeite waard om dit eens te proberen, naast de veel ingezette soepele onderlijnen.

 

Geïnteresseerd in combi-link? Bekijk ons aanbod Gecoate Onderlijn en Kant-en-Klare Onderlijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Sportvisgigant / - Reviews @ Webwinkelkeur
  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »