Terug

 • Gigantisch veel voordeel
 • Gigantisch veel keuze
 • Gigantisch snel verzonden

Over ons

Wie wij zijn

Het was in de zomer van 2017 dat twee vismaten, Jeroen en Christ, op hun jaarlijkse visvakantie aan het filosoferen waren over het starten van een eigen online hengelsportwinkel. Steeds meer fysieke winkels sluiten hun deuren, waardoor vissers zijn aangewezen op het aankopen van hun uitrusting via internet.

Maar hoe kan je deze ervaring van een hengelsportzaak beleven op het internet? Onze hobby is namelijk een passie…. en passie wil je ruiken, zien en voelen. Dat was de vraag die we onszelf in 2017 aan de waterkant stelden. Deze vraag heeft ons echter niet meer losgelaten en dat is de reden dat wij in september 2018 de stap hebben gezet om Sportvisgigant op te richten. In maart 2019 was dit een feit en is Sportvisgigant online gegaan, een online hengelsportwinkel voor en door vissers.

Hoe de passie ontstond

Jeroen
Als kleine jongen stond ik samen met opa en een bamboehengel langs de waterkant, als tiener struinend met de hengel op de fiets en nu inmiddels 41 jaar oud met de tent langs de waterkant of op naar het buitenland voor het grotere werk. Vissen is een onderdeel van mijn leven en met de oprichting van Sportvisgigant kan ik mijn passie voor het vissen combineren met mijn andere passie; ondernemen.

Christ
Het vissen is me met de paplepel ingegoten. Met een vissende vader, broers, ooms en neefjes, was de weg naar de waterkant snel gevonden. Eerst het kleine werk met een bamboehengel en een dobbertje, iets later met een échte vast stok van wél 3 meter, en nu met een meer dan uitgebreide visuitrusting en een nog steeds verder ontwikkelende passie voor de hengelsport. Met de opstart van Sportvisgigant kan ik de ervaring uit mijn dagelijkse werk en mijn passie voor het vissen goed combineren.

Wat wij belangrijk vinden

We willen niet wéér een online hengelsportwinkel zijn die met mooie foto’s en met overdreven mooie productkenmerken de klant over de streep wil trekken. Wij willen de hengelsportwinkel-beleving naar de online verkoop brengen. Dit houdt in dat we ons inzetten om ook online het nodige advies te geven, voordat u eventueel tot een aankoop overgaat. Daarbij vinden we dat visvriendelijk- en visveiligheid een belangrijk gegeven is.

Natuurlijk is de prijs belangrijk! We zetten ons dan ook in om altijd scherp geprijsd te zijn. Mocht het ergens anders goedkoper zijn, willen we altijd kijken of we tegen dezelfde prijs kunnen leveren. Geen probleem.
Klanttevredenheid staat centraal bij ons!! Twijfel je bij een product of kan je moeilijk kiezen tussen verschillende producten, neem alsjeblieft contact op. We helpen je graag verder op weg. Tot snel!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Sportvisgigant / - Reviews @ Webwinkelkeur
  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »