Terug

  • Gigantisch veel voordeel
  • Gigantisch veel keuze
  • Gigantisch snel verzonden

JRC

Filters

JRC

JRC hengelsport is niet meer weg te denken uit de wereld van karpersvisserij. Opgericht in 1992 is het eigenlijk nog een relatief nieuw vismerk, maar door de hoge kwaliteit en grote diversiteit aan producten heeft het snel terrein gewonnen. De productrange is gestart met het leveren van praktische en betrouwbare stretchers voor het vissen op karper met de naam Cocoon. Al snel werd naast de JRC Cocoon stretchers de Stealth stretcher aangeboden. Deze lage stretcher past makkelijk onder een Bivvy of Shelter en is licht in gewicht. Deze twee merknamen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds te koop, maar dan voorzien van steeds betere materialen.

 

JRC breidt uit

Na het grote succes van deze beide stretchers werd het assortiment van JRC al snel uitgebreid naar Brolly’s en hengels. Later volgde hierop ook tassen en klein materiaal. Door het grote succes van JRC werd het in 2007 uiteindelijk overgenomen door Shakespeare als onderdeel van Pure Fishing Inc.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Sportvisgigant / - Reviews @ Webwinkelkeur
    [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]