Terug

 • Gigantisch veel voordeel
 • Gigantisch veel keuze
 • Gigantisch snel verzonden

Bagage- & Opbergsystemen

Van zitkist en viskoffer tot hengelfoudraal, vistassen en opbergboxen. Een uitgebreid assortiment aan opbergmaterialen voor het witsvissen. Voor vragen over producten staan we altijd paraat.

Filters

Bij het vissen verzamelen we veel grote en kleine visspullen die we graag meenemen naar de waterkant. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om dit simpel en veilig voor je spullen te doen. Maar ook bij het opbergen van je visspullen kan makkelijk schade ontstaan. Zie onderstaande enkele handige oplossingen voor het meenemen en bergen van jouw visspullen voor het witvissen. Om je makkelijk op weg te helpen hebben we ons aanbod onderverdeeld in de volgende productcategorieën;

 

 

Onderstaande staat een korte beschrijving wat je in deze categorieën kunt verwachten.

 

Deze productcategorie spreekt redelijk voor zich. Zie hier onze emmers voor het meenemen en mengen van voer voor het witvissen. Hierbij zijn zowel vaste als opvouwbare alternatieven beschikbaar.

 

 

Een foudraal is simpel gezegd een tas voor de vishengel. Deze tas heb je voor een enkele vishengel, maar ook voor meerdere (opgetuigde) hengels. De grotere versies komen met extra zakken voor bijvoorbeeld een schepnet, paraplu, hengelsteunen of klein materiaal.

 

 

Onder deze categorie staan juist niet de foudralen. De foudralen zijn handig om je spullen voornamelijk te vervoeren. Hierbij hoeven niet altijd alle hengels mee naar de waterkant. Vandaar dat er ophangsystemen zijn om je hengels thuis veilig op te hangen of weg te zetten.

 

 

Hier kun je madendozen vinden van verschillend formaat. Uiteraard kan dit ook gebruikt worden als je bijvoorbeeld met wormen wilt gaan vissen.

 

 

Van de visspullen is de vismolen waarschijnlijk het product wat erg eenvoudig kan beschadigen. Vooral de uitstekende delen als de molenbeugel en de slinger kunnen makkelijk een klap krijgen. Om dit te voorkomen zijn er speciale kleine tassen met voering ontwikkeld om dit te voorkomen.

 

 

Opbergboxen of tackleboxen zijn ideaal voor het opbergen van klein vismateriaal als dobbers, haakjes en lood. De boxen komen in veel verschillende soorten en maten. Let hierbij goed op dat ook je grootste spullen erin mee kunnen.

 

 

Een Rig-wallet is een “tasje” waarin je onderlijnen in kunt bewaren. Met pinnetjes kunnen deze worden vastgezet in schuim. Erg handig voor als je zelf onderlijnen knoopt of snel wilt kunnen vervangen om weer door te kunnen vissen.

 

 

De vistas is bedoeld voor het eenvoudig meenemen van vismolens, tackleboxen, voer en eigen eten. Met deze handige tas voorkom je het hoeven sjouwen van alle losse materialen.

 

 

De viskist of zitkoffer heeft eigenlijk een vergelijkbare functie als een vistas, maar heeft geïntegreerd een stoel, vaak enkele tackleboxen en een achtersteun voor je hengel. Een complete oplossing voor de serieuze witvisser.

 

 

De viskoffer is natuurlijk niet weg te denken uit de visserij. Het is al jaren een vertrouwde oplossing om je visspullen in mee te nemen. Eigenlijk het kleine broertje van de zitkist.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Sportvisgigant / - Reviews @ Webwinkelkeur
  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »