Terug

 • Gigantisch veel voordeel
 • Gigantisch veel keuze
 • Gigantisch snel verzonden

Bagage-, Tassen & Opbergsystemen voor het karpervissen

Karpertassen, tacklebox, baitbags, opbergen van hengels, etc. Alles wat je nodig hebt voor het opbergen van visspullen en visvoer, Voor het zoeken naar specifieke producten kan je gebruik maken van het menu aan de linkerzijde van deze pagina.

Filters

Tacklebox of karpertas kopen? Of..?

De gemiddelde karpervisser heeft een behoorlijke collectie aan vismateriaal. Van kleine wartels en karperhaken, tot bivvy, stretcher en slaapzakken. Het meenemen en opbergen van deze materialen is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er vele oplossingen bedacht om je karperspullen makkelijk en veilig van en naar de waterkant te brengen. Om je op weg te helpen, hebben we al deze spullen in logische categorieën opgedeeld. Om je verder op weg te helpen, is onderstaande een korte beschrijving per categorie gegeven om snel bij de juiste karperspullen uit te komen.

 

Een baitbag voor het karpervissen is een tas waar het voer (bevroren, nat of droog) in meegenomen kan worden. Door het meenemen van het voer / aas in deze tas blijft het langer vers om aan te bieden aan de karper. De tassen zijn vaak goed geïsoleerd waardoor een bevroren boilie ook langer goed koud blijft. Deze verse boilies kunnen vaak het verschil zijn tussen goed vangen en blanken.

Ook zijn er handige heuptasjes beschikbaar die je kunt dragen tijdens het (voor)voeren. In deze tasjes kun je makkelijk bij je aas als je bijvoorbeeld met een spod, katapult of werppijp wilt voeren.  

 

Een karper barrow is eenvoudig gezegd een kruiwagen voor je grote vismateriaal. Er gaan tijdens het nachtvissen vaak vele kilo’s mee naar de waterkant in verschillende tassen en foudralen. Het met de hand slepen van dit materiaal is op stekken ver van de auto een enorme opgave. Met de barrow kan dit zware werk een stuk lichter worden gemaakt. Voor aankoopadvies staat hierover in deze productcategorie veel meer informatie.

 

Een bivvy table is een handige tafel voor in de karpertent. Op de buvvy table kan makkelijk beschikbaar de tacklebox met meest cruciale karperspullen worden gelegd, zoals boilienaald, nieuwe karperonderlijnen en nachtlamp. Zeker bij het nachtvissen geeft dit tafeltje ontzettend veel gemak.

 

Vissen zonder emmers lijkt bijna onmogelijk, tenzij gebruik gemaakt wordt van baitbags. De emmers zijn natuurlijk handig voor het voer, maar ook voor het direct beschikbaar hebben van water als een karper gevangen is. Hiermee kan de karper goed natgehouden worden om de vis zo veilig en ongeschonden terug te kunnen zetten.

 

Een foudraal is een hengeltas. Zeker de lange karperhengels kunnen makkelijk beschadigen tijdens het vervoer in auto of op de fiets. Daarbij maakt een foudraal het mogelijk om je karperhengels geheel opgetuigd al mee te nemen. Hierdoor kan je extra snel aan de slag bij aankomst op de stek. Naast het opbergen van hengels hebben de meeste foudralen ook extra vakken voor losse steunen, rodpod, piepers en klein materiaal.

 

Onder dit kopje zal je geen foudralen terugvinden, maar ophangsystemen om je karperhengels thuis veilig op te bergen.

 

De carry-all of karpertas is geschikt voor het opbergen van al je kleinere materiaal. Ook tackleboxen, piepers, swingers en bivvy tafel kunnen makkelijk bijeengeraapt worden in deze karpertas.

 

Een molentas voor het karpervissen is geschikt voor het veilig opbergen van losse karpermolens. De kans op beschadiging van je molens kan andere erg groot zijn, zeker op de uitstekende delen van de vismolen als slinger en beugel.

 

De tacklebox het meest gebruikte artikelen om het kleine karpermateriaal in op te bergen. Hierbij kan je denken aan karperhaken, wartels, loodclips en karperlood. Mocht je op zoek zijn naar een tacklebox, dan is het goed om te bedenken dat je een opbergbox nodig hebt met vakken geschikt voor je grootste losse materialen.

 

 • Overige tassen (outdoor, accessoires, camera etc)

Onder deze categorie vindt je karpertassen voor allerhande losse spullen. Van handige koeltassen voor je eten tot tassen voor natte spullen en voor je camera.

 

Een rig-wallet is een speciaal ontwikkelde etui voor je karperonderlijnen. De karperhaken kunnen aan een beugel gehangen worden en de bovenkant van de onderlijn vastgezet met een pin. Hierdoor blijven je haken altijd scherp en raken de karperonderlijnen niet in de knoop. Met het hebben van deze kant en klare onderlijnen kan je snel wisselen van bijvoorbeeld een stiff-rig naar een combi-rig zonder direct te hoeven knopen. Ook is het handig als er in de nacht een nieuwe onderlijn nodig is. Die kan je dan direct pakken.

 

De oude en vertrouwde viskoffer is en blijft niet meer weg te denken uit de visserij. Deze koffer heeft dezelfde functie als een carry-all maar heeft een harde buitenkant. De viskoffer komt in veel verschillende groottes en binnenwerk met meer of minder vakken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Sportvisgigant / - Reviews @ Webwinkelkeur
  [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »